Τηλέφωνο παραγγελιών : (30) 2410.579896

Λίστα προϊόντων.

eshop σε 24 ώρες

145,00 

Φιλοξενία, όνομα χώρου, εγκατάσταση, βασική παραμετροποίηση & το DVD εκμάθησης του OpenCart ή PrestaShop*, σε ένα εκπληκτικό πακέτο για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σε 24 ώρες.

Μια απίστευτη προσφορά για να ξεκινήσετε το κατάστημα σας σε 24 ώρες, εξασφάλισε η Paradox Interactive για όλους εσάς. Η προσφορά περιλαμβάνει : 

  • Τη φιλοξενία δικτυακού τόπου (web hosting) για 1 έτος σε διακομιστή (server) του εξωτερικού 1
  • Όνομα χώρου για 2 έτη σε ελληνική εταιρία 2
  • Βασική εγκατάσταση – παραμετροποίηση του OpenCart σε Ελληνικά & Αγγλικά 3
  • Ενεργοποίηση πληρωμών με PayPal – Εθνική Τράπεζα – Αντικαταβολή – Έμβασμα
  • Εφαρμογή του λογότυπού της εταιρίας σας
  • Ηλεκτρονική λήψη του προϊόντος “Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart” στη διεύθυνση www.paradoxinteractive.gr/προϊόν/opencart/
  • Όλα τα διαχειριστικά δικαιώματα βγαίνουν στο όνομά σας και εσείς αποφασίζεται μετά την παρέλευση του 1ου έτους πως θα συνεχίσετε. 
  • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνει έξτρα ή κρυφές χρεώσεις, εκτός και αν ζητηθεί κάτι επιπλέον από όσα αναγράφονται στην προσφορά.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση παραμονής στην φιλοξενία. Όλα τα στοιχεία διαχείρισης και ανανέωσης της φιλοξενίας και του ονόματος χώρου, θα δοθούν στον πελάτη με την αγορά του πακέτου.  Με την αγορά, θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε, ο σύνδεσμος λήψης του προϊόντος “Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart” μαζί με τον σειριακό αριθμό για την ενεργοποίηση του. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα σας αποσταλούν και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία φιλοξενίας και ονόματος  χώρου, ενώ ο δικτυακός σας τόπος θα είναι έτοιμος να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του διαδικτύου. 

 

1 Economy Plan : 10GB χώρου, 500GB κίνηση τον μήνα, χρήση CPU 100”/ημέρα, 24/7/365 υποστήριξη (αγγλική) & 15 λεπτά χρόνος επίλυσης προβλημάτων, ανανέωση το επόμενο έτος  χωρίς καμία απολύτως δέσμευση παραμονής μετά τη λήξη της ετήσιας συνδρομής που περιλαμβάνεται στο κόστος αγοράς. Η ενημέρωση και ανανέωση γίνεται αποκλειστικά από εσάς μετά από σχετική ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφόσον το επιθυμείτε από εμάς.

2 Όνομα χώρου με κατάληξη GR (πχ www.eshop365.gr). Απευθείας διαχείριση από εσάς. Η ενημέρωση και ανανέωση γίνεται αποκλειστικά από εσάς μετά από σχετική ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφόσον το επιθυμείτε από εμάς.

3 Βασική εγκατάσταση της εφαρμογής OpenCart/PrestaShop σε ελληνικά με νόμισμα το ευρώ και δημιουργία ηλεκτρονικής διεύθυνσης με το πρόθεμα info (πχ info@eshop365.gr). Η εγκατάσταση περιλαμβάνει πληρωμές μέσω PayPal, Αντικαταβολή, Τράπεζα με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής (για OpenCart – Εθνική & για PrestaShop – Πειραιώς, απαιτείται προηγουμένως από εσάς συνεργασία με την τράπεζα για να λάβετε την απαραίτητη ενεργοποίηση) και Έμβασμα.  Δεν περιλαμβάνεται η καταχώρηση των προϊόντων σας, ή η λήψη φωτογραφιών πέραν του λογοτύπου και των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης. 

 

 

Επίδειξη καταστήματος OpenCart

http://opencart.paradoxinteractive.gr/

 

Επίδειξη καταστήματος PrestaShop

http://prestashop.paradoxinteractive.gr/

 

* Ο τρόπος λειτουργίας και παραμετροποίησης όλων των δυνατοτήτων της εφαρμογής OpenCart, περιλαμβάνεται στον ολοκληρωμένο οδηγό “Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart”. Εφόσον επιλέξτε το Prestashop θα σας δοθεί ο οδηγός εκμάθησης του OpenCart αφού δεν υπάρχει αντίστοιχος οδηγός της εταιρίας μας για το PrestaShop.

 

 

 

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο για αγορά.

Μοιράσου το

StumbleUponEmail

www.paradoxinteractive.gr/προϊόν/opencart/

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ήχος εκφώνησης

Ελληνικά

Υπότιτλοι

Ελληνικά

Φορμά

Ηλεκτρονική λήψη

Διαθεσιμότητα

Άμεση

Έτος κυκλοφορίας

2020

Επιστροφή στην Αρχή
WordPress Image Lightbox
Κερδίστε 15% έκπτωση
με την εγγραφή σας στο NewsLetter
Μάθετε πρώτοι για τις νέες κυκλοφορίες των προϊόντων μας, τις εκπτώσεις και τα δωρεάν μαθήματα.