Τηλέφωνο παραγγελιών : (30) 2410.579896

eShop με το OpenCart.

Υπό έκδοση

Περιγραφή έργου

OpenCartΟνειρεύεστε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα απογειώσει την επιχείρηση σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και με μηδενικό ρίσκο ;

Το υπό έκδοση νέο εκπαιδευτικό DVD “Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με το OpenCart” είναι η λύση και βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. 

Με την συνεχή ανάπτυξη του διαδικτύου, όλο και περισσότεροι στρέφονται στην δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων, για χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, 24ωρη λήψη παραγγελιών και για πολλά άλλα πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο τρόπος πώλησης. Η ανάπτυξη αυτή δημιουργεί την ανάγκη ύπαρξης εργαλείων, που να υλοποιούν την λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματος. Ένα από τα εργαλεία αυτά είναι το OpenCart.

 

 

Το OpenCart είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα γραμμένο σε PHP. Μία  αξιόπιστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει την δυνατότητα σε εμπόρους να  δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό  εμπόριο με το ελάχιστο δυνατό κόστος.  Η διεπαφή με τον χρήστη προσφέρει πολλές επιλογές που διευκολύνουν πάρα πολύ τις διαδικτυακές αγορές. Υπάρχει μια πλούσια σειρά εργαλείων πλοήγησης στα προϊόντα του καταστήματος με διάφορους τρόπους όπως:
  

  • Πλοήγηση στα προϊόντα με βάση τον κατασκευαστή.
  • Πλοήγηση στα περισσότερο δημοφιλή προϊόντα.
  • Πλοήγηση στα πιο πρόσφατα προϊόντα.
  • Πλοήγηση βάσει της κατηγορίας / υποκατηγορίας στην οποία ανήκει ένα προϊόν
  • Πλοήγηση στα προϊόντα με συγκεκριμένο όνομα ή περιγραφή (αναζήτηση)

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η λειτουργία του καλαθιού αγορών. Μαζί με το καλάθι αγορών, παρέχονται οι δυνατότητες ορισμού κόστους αποστολής και διάφοροι τρόποι πληρωμής. Οι αξίες των προϊόντων μπορούν να εμφανίζονται σε διαφορετικά νομίσματα, και η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εύκολη, μέσω μενού και επιλογών ανά προϊόν.

Με το νέο DVD της Paradox Interactive μπορείτε εσείς οι ίδιοι να στήσετε τη δική σας επιχείρηση σήμερα με ελάχιστο κόστος.

 

Το προϊόν είναι υπό έκδοση. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα του προϊόντος.

Επιστροφή στην Αρχή
WordPress Image Lightbox
Κερδίστε 15% έκπτωση
με την εγγραφή σας στο NewsLetter
Μάθετε πρώτοι για τις νέες κυκλοφορίες των προϊόντων μας, τις εκπτώσεις και τα δωρεάν μαθήματα.